Оголошується набір представниць Донецької та Луганської областей на тренінг

ГО «Альянс за громадянські права» в рамках проекту «Жінки на захисті прав людини під час збройного конфлікту»  оголошує набір на тренінг для представниць органів влади, що працюють з жінками, активісток жіночих організацій/ініціатив та ЗМІ «Проведення інформаційної кампанії «Збройний конфлікт та права людини — інструменти та методи»

Тренінг відбудеться 09 – 12 жовтня 2018 року у м. Краматорськ (Донецька область)

Під час тренінгу учасниці обговорять основні тези «Закону про особливості державної політики із забезпечення державного суверенітету України над тимчасово окупованими територіями в Донецькій та Луганській областях» і наслідки прийняття Закону для мирного населення, а також Міжнародного гуманітарного права в українських реаліях. В наслідок тренінгу учасниці розроблять власні інформаційні кампанії та проведуть інформаційні сесії у власних громадах (організація надає фінансову підтримку на проведення інформаційних сесій).

В цілому проект сприятиме підвищенню рівня обізнаності населення щодо прав та свобод громадян України в умовах збройного конфлікту.

Якщо ви зацікавлені взяти участь у тренінгу, будь ласка, заповніть анкету за посиланням https://goo.gl/forms/zRmx6yXQwVuHZMWy1 до 30 вересня 2018 року. Про результати відбору на участь у тренінгу буде повідомлено на електронну пошту, яка буде вказана кандидатом  у заявці до 18:00 2 жовтня 2018 року.

Участь у тренінгу безкоштовна. Учасники тренінгу забезпечуються:

  • проживанням та харчування під час проведення заходу;
  • компенсацією проїзду в обидві сторони потягом (купе, плацкарт) або автобусом при наявності оригіналів квитків;
  • роздатковими матеріалами.

Якщо у Вас виникатимуть питання, звертайтесь до керівниці проекту Наталі Семиволос за електронною адресою alliancedon.adm@gmail.com.

Проект реалізує ГО «Альянс за громадянські права» за підтримки Міжнародного благодійного фонду «Український жіночий фонд»

Author:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *