Наші партнери

“Українська мережа освіти дорослих та розвитку інновацій” (Мережа розвитку / UNAEDI) – неприбуткова організація, яка з 2010 року працює над створенням середовища для розкриття інтелектуального капіталу та генерування інновацій. ЇЇ місія – сприяти розвитку новітніх стратегій у сферах досліджень, експертизи та освіти дорослих.
Comparative Research Ntwork (CRN) – це організація, яка з 2007 року працює у сфері освіти дорослих та досліджень. Вона спеціалізується на навчальній діяльності з міжкультурних компетенцій, мобільності та міграції, створенні та проведенні процесів оцінювання, а також поширенні інформації. Базуючись у Берліні, CRN активно бере участь у різноманітних програмах, зокрема Horizon2020, Erasmus+, REC, а також національних та місцевих ініціативах. Завдяки своїй діяльності, Мережа порівняльних досліджень вже понад 15 років робить вагомий внесок у розвиток освіти дорослих та досліджень.
ГО «РЕОМ» була заснована у 2003 році. Основною метою організації є сприяння поширенню загальноєвропейських, культурних, правових, соціальних та економічних процесів, підвищенню рівня демократичних та загальнолюдських цінностей української молоді.
Bridge of Culture Training and Youth AssociationBridge of Culture Training and Youth Association (Туреччина), заснована у 2011 році, має за мету допомагати молоді стати більш активною та успішною у суспільстві. Для цього вона використовує різноманітні методики, такі як неформальна освіта, навчальні курси, семінари та заходи на свіжому повітрі. Такий підхід дозволяє молодим людям розвиватися, набувати нових навичок та впевненості у собі, щоб досягати успіху в житті.
Logo-ProAtlanticoA ProAtlântico é uma Associação Juvenil  Асоціація (Португалія), заснована у 2001 році, – це неприбуткова організація з великим серцем. Вона присвячує себе роботі з дітьми, молоддю, літніми людьми та особами з обмеженими можливостями, даруючи їм радість через культурні, розважальні та спортивні проєкти. Ця організація прагне покращити життя найбільш вразливих верств населення, створюючи для них можливості для розвитку та самореалізації.
you.netYouNet  Організація була заснована в травні 2010 року в Італії. Вона працює з молоддю, підлітками та дітьми, а її основні проекти спрямовані на захист навколишнього середовища, соціальну інтеграцію, розвиток демократії та активного громадянства.
logo-TDM-2000-TRASPARENTETDM-2000 Італія є неполітичною, незалежною, неприбутковою організацією, яка сприяє особистому та професійному розвитку молоді. Проєкти організації спрямовані на розвиток міжкультурного діалогу шляхом проведення мистецьких виставок, театральних вистав, танців, показів мод, спортивних виступів та кулінарних фестивалів.
GENCTUR LOGOGENÇTUR  (Туреччина) – молодіжна організація, яка працює з 1979 року в Туреччині. Метою організації є підтримка всіх видів особистісного та професійного зростання молоді. За час роботи GENÇTUR були організовані міжнародні трудові табори, реалізовано декілька соціальних проектів за кордоном, низку молодіжних проектів та EVS.
logo ChChS angielskieChrzescijanska Sluzba Charytatywna (Польща) – громадська некомерційна організація, яка працює у напрямках допомоги бідним, пропаганди здорового способу життя, створення рівних можливостей для здобуття освіти дітьми та молоддю.
zateb_logo2Сдружение «За Теб» Болгарія – некомерційна організація, метою якої є надання підтримки людям, які опинилися в несприятливій ситуації. Проєкти організації спрямовані на підтримку людей із соціально незахищених верств населення, особливо людей з обмеженими можливостями та їхніх сімей.
Bryson Charitable GroupBryson Charitable Group  (Великобританія) є благодійною організацією, яка розпочала свою діяльність ще в 1906 році. Щороку ця організація надає можливість більш ніж 400000 людям насолодитися кращою якістю життя. Організація проводить різні програми для дітей та молоді, літніх людей. Брайсон забезпечує найвищі стандарти медичної допомоги тим, хто її потребує найбільше. Крім того, організація має серйозні проекти, пов’язані із захистом навколишнього середовища.

Author:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *